Produkter

Laddkablar

SunDrive har ett stort sortiment av laddkablar. Vi arbetar bara med högkvalitativa leverantörer. Vi har kablar till alla på marknaden förekommande bilmärken och laddboxar/laddstationer. De flesta typer finns på lager för omgående leverans.

Till shoppen--->

EVSE-kablar

En EVSE-kabel är en kabel med en box som kommunicerar med bilen och berättar för bilen hur mycket ström den får använda. Detta beror på vilket uttag man använder. För att utnyttja maximal möjliga laddström kan man på vår kabel enkelt ställa in laddströmmen. Möjliga inställningar är 6A-10A-16A.
Finns med Type 1 eller Type 2 kontakt.

Till shoppen --->

Laddboxar

SunDrive har ett brett sortiment av laddboxar för väggmontage, både för hemmabruk och på arbetsplatsen. Vi arbetar med några, noga utvalda leverantörer och kan på så sätt erbjuda våra kunder den bästa lösningen ur all synvinklar, avseende teknik, pris och kvalitet. Idag har vi certifierade laddboxar för bl.a. Tesla, VW, Nissan, Mitsubishi och Zoe(Renault).
Vår serviceverkstad har utrustning för att konfigurera laddboxarna avseende laddström mm. Vi utför också reparation och servar laddboxarna. Det kan vara allt från byte av kontakt eller kabel till byte av styr-elektronik. Reservdelslager finns i Höllviken. Vi har också programmeringsutrustning för att uppdatera mjukvaran i laddboxarna.

Till shoppen --->

Mobila laddstationer, 20kW

SunDrive's mobila snabbladdare, EasyCharge, är en unik snabbladdare speciellt framtagen för mobila behov såsom bilverkstäder, utställningshallar, bilflottor eller event. Listan kan göras lång. Vikten är endast 65 kg som i kombination med det hjulförsedda stativet tillåter flyttbarhet.
EasyCharge mobila snabbladdare finns i olika utförande, och man kan välja mellan CHAdeMO, CCS eller Type 2. Går också att få i olika kombinationer.

För mer information --->

Stationära laddstationer, 20kW

SunDrive's stationära snabbladdare, EasyCharge, är en unik snabbladdare med mycket speciella egenskaper. I konceptet ingår förutom själva laddaren också ram, tak och olika typer av fundament.
EasyCharge stationära snabbladdare finns i olika utförande, och man kan välja mellan CHAdeMO, CCS eller Type 2. Går också att få i olika kombinationer.
Se video här.

För mer information --->

Stationära laddstationer, 50kW

SunDrive introducerar nu marknadens smartaste och driftsäkraste 50kW snabbladdare. Förutom att vara OPCC kompatibel, har den också en anslutning med unika Cloud-funktioner för fjärr-övervakning, mjukvaruuppdateringar och bokningshantering. SunDrive's 50kW snabbladdare finns i en rad olika utförande, så som CHAdeMO, CCS eller Type 2. Går också att få i olika kombinationer.

För mer information om Laddare --->
För mer information om Cloud-funktioner --->