SunDrive, E-mobility since 1992

SunDrive är en helhetsleverantör beträffande infrastruktur för elbilar och laddhybrider.
Våra tre verksamhetsområden är:

Vår affärside är att "Tillhandahålla kostnadseffektiva produkter och tjänster som hjälper våra kunder att implementera eldrivna transporter. Detta i samarbete med kvalificerade underleverantörer och partners".

SunDrive ger kunden stöd och och hjälp hela vägen från förstudie, genom systemuppbyggnad, fordonsval, inköp, installation och uppstart av system. Vi hjälper även till med att utbilda personal och servicepartners för att uppnå en säker och pålitlig drift.

Vi arbetar endast med leverantörer av förstklassiga kvalitetsprodukter och i vår serviceverkstad har vi möjlighet att omprogrammera och konfigurer laddboxar för att optimera driften för våra kunder.

Vårt kontor ligger i Höllviken, strax söder om Malmö, på det natursköna Falsterbonäset. Vi har mindre än 30 minuter till Kastrup eller Sturup.

Några av våra leverantörer och referenser framgår av nedanstående sammanställning:
 

SunDrive nyhetsbrev

Skicka mail till info@sundrive.se skriv Nyhetsbrev som Ämne. 

2014 > 03

SunDrive var naturligtvis på plats när Green Charge Sydost kom fram till Jönköping. Intresset var stort bland allmänheten om elbilar och olika laddtekniker. SunDrives utställning var en populär sedvärdhet och fick många intresserade besökare.

Läs hela inlägget »

SunDrive var naturligtvis på plats när Green Charge Sydost kom till Karlskrona. Det var många nyfikna på plats och en del intresserade ville också prova våra laddboxar/stationer. På bilden laddar vi en Tesla Model S med 32A-3 fas-Mode 3-Type 2. På mässan visades också den nya mobila 22kW laddstationen, som bl.a Mitsubishi Outlandet förare fick glädje av (CHAdeMO). Nästa chans att se SunDrive's utställning är Green Charges Sydost Roadshow i Jönköping den 27 mars.

Läs hela inlägget »

SunDrive's nya smarta 22kW mobila laddstation kommer att visas för första gången på Green Charge Sydosts Roadshow i Karlskrona den 13 Mars. Den nya laddstationen kan enkelt flyttas och klarar både CHAdeMO, CCS och Mode 3/Type 2. Är lämplig för verkstäder, utställningar och mindre bilflottor. SunDrives marknadschef Per Jepsson säger "SunDrives 22kW laddstation är fantastisk. Den snabbladdar en elbil på ett mycket effektivt sätt till en kostnad som är nära nog hälften av en 50kW enhet".
Mer info om Green Charge Sydost
Mer info om SunDrive laddstation 22kW

Läs hela inlägget »

SunDrive kommer visa upp sitt breda sortiment av laddkablar, laddboxar och laddstationer på Green Charge Sydosts Roadshow mars-april.

Läs hela inlägget »
OECR

Oresund Electric Car Rally är en unik mötesplats för elbilsförare och branschfolk. OECR drivs från och med 2014 i ny regi. Arrangör är Öresundskomittén som på det här sättet vill stimulera elbilsutvecklingen i den dynamiska Öresundsregionen. Förutom Öresundskomittén medverkar en rad företag och organisationer, bl.a.  SunDrive AB som arrangör. Tävlingen hålls helgen den 20–21 september.
Mer info finns på: www.oecr.org

Läs hela inlägget »

Green Charge Sydost är ett projekt och en kraftsamling i samverkan mellan företag och kommuner i Blekinge, Norra Skåne, Småland och Öland som syftar till att skapa en hållbar introduktion av elfordon samt en infrastruktur för att kunna ladda och hantera elfordon på ett enkelt och hållbart sätt i vårt samhälle. SunDrive har nu gått med i projektet.
Mer info finns på: http://greencharge.se

Läs hela inlägget »