SunDrive, E-mobility since 1992

SunDrive är en helhetsleverantör beträffande infrastruktur för elbilar och laddhybrider.
Våra tre verksamhetsområden är:

Vår affärside är att "Tillhandahålla kostnadseffektiva produkter och tjänster som hjälper våra kunder att implementera eldrivna transporter. Detta i samarbete med kvalificerade underleverantörer och partners".

SunDrive ger kunden stöd och och hjälp hela vägen från förstudie, genom systemuppbyggnad, fordonsval, inköp, installation och uppstart av system. Vi hjälper även till med att utbilda personal och servicepartners för att uppnå en säker och pålitlig drift.

Vi arbetar endast med leverantörer av förstklassiga kvalitetsprodukter och i vår serviceverkstad har vi möjlighet att omprogrammera och konfigurer laddboxar för att optimera driften för våra kunder.

Vårt kontor ligger i Höllviken, strax söder om Malmö, på det natursköna Falsterbonäset. Vi har mindre än 30 minuter till Kastrup eller Sturup.

Några av våra leverantörer och referenser framgår av nedanstående sammanställning:
 

SunDrive nyhetsbrev

Skicka mail till info@sundrive.se skriv Nyhetsbrev som Ämne. 

2013 > 10

Det första nummret av tidningen Elbilen släpps i dagarna. Tidskriften kommer att bevaka elbilsbranschen och dess utveckling. SunDrive's VD Peter Bäckström medverkar i redaktionsrådet.

Läs hela inlägget »

SunDrive har flyttat till nya lokaler. Lyckligtvis på samma adress som tidigare. Vår nya lokal ligger nu på gatuplanet och gör det enkelt för oss att hantera den ökade logistiken. I samband med flytten har också vår serviceenhet fått utökad plats.

Läs hela inlägget »