Mercedes laddar både snabbt och långsamt

Hos Mercedes Benz Försäljnings AB i Malmö har installerats laddsystem för både AC-laddning (laddning med fordonens ombordladdare) och för direktladdning med likströms snabbladdare.Totalt ingår 21 st intelligenta AC-laddboxar samt 2 st DC-snabbladdare i anläggningen.
Företaget är beläget på Fosie industriområde i Malmö. Här försäljes och servas både person-bilar, lätta lastbilar och tunga lastbilar. 

Installationen är ett resultat av det nu är full fart på Mercedes-Benz elbilssatsning. 

SunDrive har hjälpt företaget från förstudier till färdig driftsatt anläggning. Vi har assisterat med kravställning, design, tekniksupport till elinstallatör, provning och driftsättning. Dessutom assisterat vid bidragsansökan från Klimatklivet och dialog med Naturvårdsverket, samt information vid möten med berörd personal. 

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv