Brf Lugnet i Malmö får 100 laddplatser

Lugna gatan är beläget mycket centralt i Malmö nära Triangeln och Gustav Adolfs torg. 

I fastigheterna finns fem bostadshus med totalt 225 lägenheter samt 12 lokaler. Lokalerna uthyrs som kontors/lagerlokaler och till ideella föreningar. I det larmade garaget finns 182 parkeringsplatser. Dessa finns inrymda i fyra separata garagerum. 

I garagerummen har 100 laddplatser installerats. 

SunDrive har hjälpt föreningen från förstudier till färdig driftsatt anläggning. Vi har assisterat med projektledning, kravställning, design, konkurrensutsatt upphandling, tekniksupport till elinstallatör, provning och driftsättning. Dessutom assisterat med bidragsansökan från Klimatklivet och dialog med Naturvårdsverket samt information vid möten med föreningens styrelse och på stämman. 

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv