Stockholm Parkering storsatsar på rena bilar

Installation i garage på St Eriksplan Installation i garage på St Eriksplan

Stockholm Parkering är ledande i Sverige vad gäller installation av laddstolpar för elbilar och infrastruktur kring detta. Till dags datum har bolaget cirka 760 laddplatser i sina parkeringsanläggningar. Målsättningen är att år 2018 ha installerat 1 000 laddplatser.
SunDrive AB vann Stockholm Parkerings offentliga upphandling av intelligenta, kommunicerbara laddsystem. Företaget har 25 års erfarenhet av elbilsteknik och var 2014 projektledare och teknisk support när TESLA Motors byggde ut Sveriges största laddinfrastrukturprojekt med 96 laddplatser från Löddeköpinge i söder till Östersund i norr.
Sedan dess har man hjälpt såväl privatkunder som företag som Clever, E.ON, återförsäljare av Renault, Nissan och BMW, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och kommuner med att bygga laddinfrastruktur.
Se hela pressreleasen här

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv