SunDrive har byggt Sveriges första kompletta universella laddstation med Drive Thru i Löddeköpinge


I torsdags dök den Gröna Clever ikonen upp i Löddeköpinge på laddkartan! Laddplats Löddeköpinge erbjuder därmed snabbladdning för alla moderna elbilar. Teslas Supercharger station var den första s.k. "drive thru site", som bl..a. gör det enklare att ladda exempelvis en Model X med ett släp. De flesta andra laddplatser är designade på ett sätt som gör det svårt att att ladda en elbil med släp. Nu kommer Model X och snart även andra elbilar att gå att utrusta med dragkrok. Clevers nyöppnade site i Löddeköpinge ger med sina fyra platser med placeringen av laddaren i mitten även samma möjlighet!  Placeringen av Clever laddaren i Löddeköpinge gör resor med elbil mellan södra Skåne, Norra Skåne och Halland nu mycket enklare. Närheten till laddare i Lomma, Lund och Malmö ger också elbilisten flera alternativ om det skulle vara "kö" vid stationen. Design och projekteringsarbeten har utförts av SunDrive AB i samarbete med Clever, fastighetsägaren och Tesla motors. En del arbeten återstår för att laddplatsen skall vara 100% färdig, men det går bra att ladda redan nu.

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv