Europas första privata Tesla FastCharger invigd i Karlskrona

loading...
Nu har Europas första privata Tesla FastCharger invigts i Karlskrona.
Mannen bakom Michano Business Center heter Mikael Blomqvist och är en entreprenör av stora mått. Dessa Tesla original Fastchargers är de första privatägda i EU. Mikael är en sann teknik entusiast och var en av de första Model S ägarna i Sverige. Vad gör man om man har en Model S och det inte finns några snabbladdare i området? Heter man Mikael Blomqvist, så bestämmer man sig för att köpa och sätta upp två stycken! Inte nog med det man låter alla Tesla ägare komma dit och ladda gratis!
Projektet genomfördes av bl.a. Michano AB, Tesla Motors, SunDrive AB, Elexperten AB och Eproj Konsult Karlskrona AB.
Se hela pressmeddelandet här.

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv