Möt SunDrive under OECR

SunDrive är en av arrangörerna till Oresund Electric Car Rally, som går av stapeln nu till helgen, den 20-21 september.
Programmet är som följer:
Lördag
På Rådhusplatsen i Frederiksberg visar Frederiksbergs kommuns återvinningsavdelning upp två eldrivna avfallsbilar, varav en är på hela 26 ton och störst i sitt slag i Nordeuropa. Frederiksberg Forsyning presenterar bland annat en utställning om vindkraft.
Vid starten skickas den första bilen iväg av borgmästaren kl. 10.45. Sista bil kör kl. 11.55.
Till Helsingör beräknas bilarna anlända till Kulturvarvet cirka kl. 12.30. Den sista bilen beräknas rulla in kl. 13.55.
Här pausar förarna för en kopp kaffe och samtal med allmänheten om elbilar och laddning.
Helsingborg tar emot bilar mellan ca kl. 14.00 och 15.00 på Sundstorget där staden ordnar Hjulfest med en rad olika aktiviteter. Bilarna står kvar till kl. 16.15 då de börjar köras iväg till laddning på Hamntorget.

Söndag
Till Mårtenstorget i Lund beräknas de första bilarna anlända kl. 10.45, de sista ca kl. 12.10. Bilarna lämnar sedan successivt staden mellan kl. 12.30 och ca 14.00. Här avgörs tävlingsmoment precisionskörning och besökarna kan ta del av en rad utställningar på temat miljö och energisparande.
Till målet vid Malmö Arena i Hyllie kommer de första bilarna kl. 13.15, de sista cirka 15.00. Besökare på plats kan bland annat provköra elbilar och elcyklar, köra bilbana och testa sina kunskaper i tipspromenad.
Fler tidpunkter och information om vad som händer i städerna hittar du på OECR.org.
Missa inte denna chans att träffa elbilsägare och testa nya spännande modeller!
 – Sluta vara skeptisk, provkör istället!

SunDrive kommer att finnas på plats både i Köpenhamn, Helsingborg samt i Lund. Passa på detta tillfälla att träffa SunDrive's experter på elbilsladdning och få svaret på dina frågor.
Mer information finns på OECR's hemsida: www.oecr.org

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv