Lördagen den 30 augusti invigdes Teslas laddstation för elbilar på Center Syd i Löddeköpinge.

Det är amerikanska TESLA som storsatsar på eldrift. Man har varit mycket framgångsrika med sin eldrivna lyxsportbil TESLA Model S och för att stimulera försäljningen av denna och kommande TESLA-modeller bygger man ut en egen snabbladdningsinfrastruktur till sina kunder.
Lördagen den 30 augusti invigdes den 5:e stationen i den svenska satsningen på Center Syd i Löddeköpinge. Stationen ligger i anslutning till Dahls Hotel vid södra rondellinfarten till området. 
SunDrive AB medverkar i denna den största laddinfrastruktursatsningen för elbilar i Sverige, Skandinavien och Europa. Bolaget har anlitats för projektledning och teknisk support i samarbete med Infratek AB, som utför samtliga elinstallationer. Bolaget har också drivit och deltagit i alla processer för de tillstånd som krävts innefattande bygglov, avtal med kommuner, myndigheter, markägare och eldistributörer. Bolaget har över 20 års erfarenhet av elbilsprojekt både i Sverige och utomlands.
Läs pressreleasen här: Pressrelease

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv